sâmbătă , septembrie 23 2023
Breaking News
Home / Cazare / Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Ce optiuni de cazare Rasnov au turistii la dispozitie?

Multe persoane cauta cazare Rasnov inainte de a sosi in localitate. Aici au posibilitatea de a vizita Cetatea Rasnov, una dintre cele mai renumite cetati din Transilvania. Aceasta dateaza inca de pe vremea Cavalerilor Teutoni, care au si contribuit la construirea cetatii.

Un alt loc pe care turistii doresc sa-l viziteze cand ajung la Rasnov este Dino Parc. Este vorba despre cel mai mare parc din sud estul Europei unde se pot vedea in marime naturala dinozaurii. Exista si alte locuri interesante de vazut atat in Rasnov cat si in apropierea localitatii.

Tocmai din acest motiv, cei care isi doresc sa viziteze Rasnovul cauta cele mai bune oferte de cazare. O singura zi nu le este suficienta pentru a vedea toate minunatiile zonei. Ei bine, dat fiind faptul ca exista mai multe optiuni privind cazarea, unii turisti nu stiu ce sa aleaga. Vom discuta in continuare despre locurile de cazare.

Optiuni de cazare Rasnov pentru turisti

Dupa cum bine stim cu totii, oamenii care cauta cazare Rasnov se gandesc mai intai de toate la hoteluri. Hotelurile sunt cladiri amenajate care au cel putin 10 camere single si duble. Un hotel ofera o gama larga de servicii de cazare.

Cazare RasnovIn functie de buget, turistii pot alege sa se cazeze intr-un hotel mai scump sau mai putin scump. In mod evident, conditiile difera de la un hotel la altul. Cele mai bune hoteluri sunt cele care au 5 stele. Aici turistii pot beneficia de cele mai bune conditii de cazare, dar si pretul este pe masura asteptarilor.

Exista si hoteluri cu mai putine stele. Cei cu buget limitat de regula se orienteaza spre hoteluri care au 3 stele. Aici conditiile sunt decente, iar preturile sunt mai mici in comparatie cu cele de la 4 si 5 stele.

Nu toti turistii care cauta cazare Rasnov insa, se orienteaza spre hoteluri. Exista si turisti care prefera sa se cazeze la o pensiune. Pensiunile au de obicei preturile mai mici decat hotelurile, deci pentru cei cu buget redus reprezinta o optiune foarte buna.

Diferenta insa consta in faptul ca la pensiune, standardele sunt mai scazute. Intr-o pensiune pot exista camere care au doua – trei si chiar pana la noua paturi. Uneori, pensiunile au baie comuna pe coridor.

Cu toate acestea, cele mai multe pensiuni dispun de camere single sau duble cu baie proprie. In acest caz, pretul cazarii este mai mare decat la pensiunea cu baie comuna.

Ce prefera turistii?

Unii turisti care cauta cazare Rasnov prefera hotelurile. Altii care au bani mai putini la dispozitie se orienteaza spre o pensiune. Situatia financiara este cea care determina turistii intr-o foarte mare masura sa aleaga o pensiune sau un hotel.

Cu toate acestea, desi pensiunile sunt mai ieftine in general, conditiile de cazare pot fi foarte atractive. Exista si pensiuni in care este mai curat decat la hotel, iar camerele sunt mai frumos mobilate si decorate.

Depinde foarte mult de gustul fiecaruia. Exista si turisti care tin cont nu doar de buget ci si de locatie. Mai exact, desi ar prefera hotelul, aleg totusi o pensiune daca este mai aproape de obiectivele turistice vizate.

Indiferent insa de preferintele fiecaruia, la Rasnov exista atat pensiuni cat si hoteluri pentru fiecare buzunar. Conditiile de cazare si serviciile de care au parte turistii sunt la cele mai inalte standarde.

About htadmin

Check Also

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov cu facilitati moderne Un Hotel Rasnov dispune de saizeci de camere. Aceste camere …

Close