miercuri , aprilie 17 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Dusumea din Lemn Vechi

Dusumea din Lemn Vechi

Cele mai importante avantaje obtinute cu o dusumea din lemn vechi

Persoanelor care cauta pardoseala perfecta le aducem la cunostinta faptul ca trebuie sa caute dusumea din lemn vechi. Probabil primul gand zboara de fiecare data spre parchet cand vine vorba despre pardoseala. Acest lucru nu trebuie in nici un fel sa ne surprinda luand in considerare popularitatea parchetului.

Sa nu neglijam insa dusumeaua din lemn vechi care vine la pachet cu un numar urias de avantaje. Nu ne permite timpul sa discutam despre fiecare dintre aceste avantaje in parte, dar vom enumera cateva dintre ele. Mai simplu spus, enumeram in continuare avantajele pe care le consideram a fi printre cele mai importante.

Avantaje importante oferite de o dusumea din lemn vechi

Dupa cum spuneam, mentionam in randurile de mai jos doar o mica parte dintre avantajele dusumelei din lemn vechi. Asadar, sa vedem care sunt acestea!

1. Dusumeaua din lemn vechi este ieftina

Majoritatea persoanelor cauta mereu cele mai ieftine solutii. Cand vine vorba despre pardoseala, cea mai ieftina este dusumeaua din lemn vechi. Aceasta are pretul mai mic in comparatie cu gresia, cu parchetul laminat sau cu parchetul stratificat.

Dusumea din Lemn VechiSa nu credeti insa ca daca are pretul mai mic are si calitatea mai slaba. Nici vorba! Acest tip de pardoseala este de o calitate foarte buna, iar cei care au ales-o sunt foarte fericiti, si pe buna dreptate.

Asadar, din punct de vedere financiar, merita sa luati in considerare ideea de a cumpara dusumea din lemn vechi. Dupa cum spuneam, este cea mai ieftina solutie, dar este deosebit de eficienta.

2. Adauga valoare casei dvs.

Podelele din lemn pot adauga valoare casei dvs. Cand vine timpul sa va vindeti cas (daca este cazul), cumparatorii vor plati mai mult pentru o casa cu dusumea din lemn vechi de esenta tare. Multi cumparatori de case nu doresc gresie, linoleu sau parchet. Acesta este motivul pentru care de multe ori, cei care isi cumpara o locuinta aleg sa schimbe pardoseala printre primele lucruri.

3. Dusumeaua din lemn vechi asigura o calitate a aerului mai buna

Spre deosebire de covor sau linoleu, podelele din lemn de esenta tare nu retin praful, parul de animale, polenul, particulele sau alti alergeni obisnuiti. Aceasta inseamna ca este mult mai usor sa va imbunatatiti calitatea aerului din interior. Podelele din lemn sunt adesea o necesitate pentru cei care sufera de alergii.

4. Este durabila si rezistenta

Unul dintre avantajele supreme ale acestui tip de pardoseala este reprezentat de rezistenta si durabilitatea sa. Dusumeaua din lemn vechi este mult mai rezistenta la toti factorii care sunt daunatori pentru alte tipuri de pardoseala.

Este rezistenta si in eventualitatea unui impact, deci trebuie sa fie aleasa. Reprezinta cea mai buna solutie, si are o durata de viata de ordinul zecilor sau chiar a sutelor de ani. Nu exista parchet de exemplu care sa aiba o durata de viata atat de mare.

Concluzie

O dusumea din lemn vechi are dupa cum puteti vedea in randurile de mai sus, mai multe avantaje si beneficii. Cele mai importante dintre ele v-au fost prezentate anterior in articol.

Cu siguranta insa, lista cu numarul beneficiilor acestui tip de dusumea este mult mai mare. Alegeti aceasta dusumea, si lasati-o sa va surprinda in fiecare zi cu cate un nou avantaj. Nu veti gasi o pardoseala care sa fie mai avantajoasa decat aceasta.

About htadmin

Check Also

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Unde pot gasi mobila bucatarie la comanda Brasov? Ideea de a achizitiona mobila bucatarie la …

Close