miercuri , aprilie 17 2024
Breaking News
Home / Servicii / Salon Epilare Definitiva Brasov

Salon Epilare Definitiva Brasov

Cine trece pragul unui salon epilare definitiva Brasov?

Pragul unui salon epilare definitiva Brasov este trecut in fiecare zi de catre doamne si domnisoare. Nu doar reprezentantele sexului frumos ci si unii barbati opteaza pentru epilarea definitiva cu laser.

Acesta este in clipa de fata tratamentul perfect pentru a elimina firele de par care au crescut in anumite zone ale corpului. Despre acest tratament corporal vom discuta in randurile care urmeaza.

Daca va surade ideea de a opta pentru un astfel de tratament corporal, trebuie sa cititi pana la final. Veti afla lucruri interesante despre epilarea definitiva cu laser.

Tratamentul corporal efectuat intr-un salon epilare definitiva Brasov

Epilarea cu laser foloseste raze de lumina intense si pulsatoare pentru a indeparta parul nedorit de pe corp. Ne referim aici in mod special la firele de par crescute pe fata, axile, spate, picioare si zona bikinilor.

Salon Epilare Definitiva BrasovLaserul vizeaza melanina sau pigmentul din firul de par si dauneaza foliculului de par, ceea ce ajuta la oprirea cresterii viitoare a parului. Pielea inflamata si denivelata cauzata de parul incarnat este adesea imbunatatita dupa tratament.

Epilarea cu laser poate fi utilizata la persoanele cu aproape toate tipurile de piele. Cu toate acestea, este cea mai eficienta pentru persoanele care au pielea deschisa la culoare si parul inchis la culoare. Parul alb sau blond, de obicei nu poate fi indepartat prin epilarea definitiva cu laser decat intr-un numar mai mare de sedinte.

Desi epilarea cu laser incetineste eficient cresterea parului, nu garanteaza indepartarea definitiva a parului. De obicei, sunt necesare mai multe tratamente pentru indepartarea parului.

Pentru cele mai bune rezultate, este posibil sa aveti nevoie de cel putin sase tratamente distantate la un numar de cateva saptamani. De asemenea, pot fi necesare tratamente de intretinere periodice.

Epilarea definitiva: Ce se intampla in timpul tratamentului?

Inaintea inceperii unui astfel de tratament corporal intr-un salon epilare definitiva Brasov, zona vizata pentru eliminarea parului va fi curatata. Un anestezic topic poate fi apoi aplicat in zona pentru a va mentine mai confortabil, desi multi pacienti nu au nevoie de el.

Veti purta ochelari de protectie in timpul procedurii. Operatorul laser va va tine pielea intinsa in timp ce laserul este declansat. Raza laser va trece prin piele catre foliculii mici de unde are originea cresterea parului. Caldura intensa de la raza laser dauneaza foliculilor de par, ceea ce opreste cresterea parului. Este posibil sa simtiti o senzatie de usturime sau intepaturi calde. Timpul tratamentului va depinde de dimensiunea zonei tratate.

Ce se intampla dupa o sedinta de tratament?

Este posibil sa aveti roseata sau umflare in primele ore dupa indepartarea parului cu laser intr-un salon epilare definitiva Brasov. Este posibil (dar nu neaparat) sa aveti de asemenea, o senzatie de usturime pentru o zi sau doua. Foarte putine sunt cazurile in care persoanele care urmeaza o sedinta de epilare definitiva au o astfel de senzatie, insa aceasta este posibila.

Nu strangeti sau frecati zona si asigurati-va ca curatati usor cu apa si sapun. Evitati expunerea la soare si nu mergeti la solar timp de cel putin o saptamana dupa sedinta de epilare definitiva cu laser.

De asemenea, este important sa folositi crema solara cu spectru larg (protejeaza impotriva razelor UVA si UVB) cu un SPF de 30 sau mai mare in fiecare zi.

Asadar, acestea sunt informatii generale pe care trebuie sa le cunoasteti inaintea unui astfel de tratament corporal.

About htadmin

Check Also

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre epilare definitiva Brasov Pentru eliminarea firelor nedorite de par …

Close