vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Sanatate / Salina Brasov

Salina Brasov

8 Motive sa Te Porgramezi la Salina Brasov

Cu totii stim ca sarea are numeroase beneficii asupra corpului nostru. Iar la Salina Brasov incercam sa le facem usoare de accesat pentru cei care au nevoie. Terapia cu sare, camera cu sare sau salinoterapia este o terapie alternativa utilizata de mii de ani. Proprietatile vindecatoare oferite de sare sunt cunoscute de generatii. Dar stii care sunt aceste beneficii mai exact? Mai jos vei gasi 8 beneficii principale oferite de terapia cu sare.

Salina Brasov8 Beneficii ale Salinoterapiei

  1. Imbunatateste sanatatea plamanilor – aerosolul cu sare patrunde caile respiratorii si plamanii. Acesta are proprietati antibacteriene si ajuta la combaterea infectiilor din plamani.
  2. Creste nivelul de oxigen din sange – aerul din salina este bogat in oxigen, iar sarea ajuta la relaxarea cailor respiratorii. Astfel, volumul de oxigen care ajunge in plamani si apoi in sange, va creste semnificvativ.
  3. Reduce inflamatiile – la Salina Brasov folosim sare naturala de la saline renumite. Este o sare de calitate inalata, netratat, care are proprietati puternice antiinflamatoare.
  4. Slabeste mucusul din nas, gat si plamani – sarea ajuta la slabirea, dizolvarea si eliminarea mucusului din sistemul respirator.
  5. Ajuta la combaterea infectiilor – avand proprietati puternice antibacteriene, sarea ajuta la combaterea diferitelor tipuri de infectii din corpul nostru.
  6. Imbunatateste rezistenta sistemului imunitar – salinoterapia ajuta la intarirea sistemului imunitar.
  7. Accelereaza vindecarea – datorita proprietatilor antiimflamatoare si antibacteriene, sarea ajuta la accelerarea vindecarii.
  8. Ajuta in vindecarea iritatiilor pielii – camera cu sare este un mediu ideal pentru reducerea si vindecarea iritatiilor la nivelul pielii. Mediul este antibacterian, ajutand la reducerea inflamatiilor.

Salina Brasov

Daca doresti sa profiti de numeroasele beneficii oferita de salinoterapie, atunci nu ezita sa te programezi. Pentru prima ta sedinta la Salina Brasov vei avea nevoie doar de programare si de o trimitere din partea medicului. Desi este o terapie alternativa, salinoterapia se va efectua doar la recomandarea medicului.

About htadmin

Check Also

Parodontologie Brasov

Parodontologie Brasov

Informatii generale despre parodontologie Brasov Exista pacienti care urmeaza sa viziteze cabinetul unui medic specializat …

Close