miercuri , aprilie 17 2024
Breaking News
Home / Servicii / Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

De ce ajung telefoanele Huawei P20 intr-un service de reparatii telefoane Brasov?

Reparatii Telefoane Brasov – Telefoanele celor de la Huawei, desi se bucura de un foarte mare succes, pot ajunge intr-un service de reparatii telefoane.

Aici putem aminti chiar si telefoanele foarte cunoscute ale producatorului, precum modelele din gama P20. Ne referim in mod evident la Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro, si vom discuta despre problemele lor comune dar si despre remedierea lor.

Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro intr-un service de reparatii telefoane Brasov

Exista multe probleme comune pe care aceste smartphone-uri de la Huawei le au, si care sunt cunoscute de catre utilizatori. Atunci cand aceste probleme nu pot fi remediate personal, dispozitivele ajung intr-un service de reparatii smartphone-uri Brasov.

1. Reporniri aleatorii

Repornirile aleatoare devin destul de comune pe dispozitivele Android in aceste zile. Aceasta problema a fost raportata de multi utilizatori de Huawei P20 Pro. Se pare ca exista o serie de factori, inclusiv virusi si programe malware care au legatura cu repornirile aleatorii.

Reparatii Telefoane BrasovPuteti incepe sa rezolvati aceasta problema stergand partitia cache si repornind telefonul. In cazul infectiei cu virus, repornirea poate sa nu ajute atat de mult la rezolvarea problemei. Va trebui sa va restaurati dispozitivul la setarile din fabrica pentru a scapa de orice malware.

Este recomandat sa instalati ulterior un program antivirus pentru a va asigura ca P20/P20 Lite/P20 Pro este protejat.

Daca nici in acest fel nu se rezolva problema, trebuie ca telefonul sa ajunga intr-un service de reparatii telefoane Brasov. Expertii vor gasi rapid cauza problemei si vor remedia problema rapid.

2. Problema cu ecranul tactil/Ecranul care nu raspunde

Cand dispozitivele Android dezvolta o problema cu ecranul tactil, este intotdeauna o situatie dificila. Cand ecranul nu raspunde complet, aproape ca nu puteti face nimic, cu exceptia unei resetare hard.

Daca problema ecranului tactil este putin usoara, trebuie sa curatati ecranul pentru a va asigura ca praful, apa sau uleiul nu cauzeaza problema. Curatati-va si mainile.

De asemenea, puteti merge la Setare> apoi Asistenta inteligenta> control miscare si dezactivati unele gesturi despre care banuiti ca incurca functia ecranului tactil. Dezactivati modul Manusi daca este activat.

Daca ecranul nu raspunde complet, ar trebui sa reporniti dispozitivul pentru a vedea daca va ajuta. Ca ultima solutie, resetarea din fabrica a dispozitivului: functioneaza cel mai des. Atunci cand toate aceste solutii sunt aplicate dar problema nu este remediata, o vizita cu telefonul intr-un service gsm este obligatorie. Specialistii in reparatii hardware si reparatii software vor putea sa remedieze problema rapid.

3. Problema de supraincalzire

Temperatura prea ridicata va poate deteriora telefonul in mai multe moduri. Supraincalzirea nu este de asemenea normala, dar nu este neobisnuit sa vedeti ca dispozitivele Android se supraincalzesc ocazional.

Daca aveti o problema referitor la supraincalzires Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista putine lucruri pe care le puteti face. Pentru inceput, nu mai folositi dispozitivul in timp ce acesta este incarcat sau jucati jocuri atat de mult timp sau descarcati mai multe fisiere simultan.

De asemenea, asigurati-va ca inchideti aplicatiile de fundal si dezactivati orice functie sau aplicatie pe care nu o utilizati la un moment dat.

Exista cazuri in care problema este cauzata de fel si fel de aplicatii. Dezinstalati aplicatiile instalate recent si vedeti daca va ajuta. In cazul in care nici in acest fel nu se raceste telefonul si nu are o temperatura potrivita, mergeti cu el in service.

Acolo va fi remediata cu siguranta problema de catre expertii in reparatii smartphone. Specialistii de la un service gsm Brasov pot remedia diverse alte probleme mai grave sau mai putin grave decat aceasta.

About htadmin

Check Also

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre epilare definitiva Brasov Pentru eliminarea firelor nedorite de par …

Close