vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Remorca Tractor Basculabila

Remorca Tractor Basculabila

Cat de utila poate fi o remorca tractor basculabila?

O remorca tractor basculabila este deosebit de utila in anumite situatii. Cu siguranta, cei care locuiesc la oras nu au nevoie de o asemenea remorca, dar cei din mediul rural da.

De fapt, pentru multe persoane din mediul rural o astfel de remorca este o necesitate. Motivele pentru care am facut aceasta afirmatie le vei gasi in randurile care urmeaza.

De ce este utila o remorca tractor basculabila?

Dupa cum probabil ti-ai putut da seama, o asemenea remorca se ataseaza unui tractor. Poate fi folosita de catre persoanele care se ocupa de agricultura si care detin tractoare.

Remorca este unul dintre cele mai utile accesorii pentru un tractor. Cu ajutorul acesteia, agricultorii transporta semintele si ingrasamintele (chimice sau naturale) catre terenul agricol.

Avand un utilaj cu o asemenea remorca agricola basculabila, agricultorii fac aceste transporturi mai usor. In plus, nu mai este nevoie sa-si exploateze animalele pentru a transporta incarcaturi foarte grele pana la terenurile agricole.

Remorca Tractor BasculabilaToamna, cand este sezonul recoltelor, ce poate fi mai util pentru transport decat un tractor si o remorca basculabila? Cu un astfel de utilaj si accesoriu (remorca este accesoriul tractorului) totul este mai usor.

Recoltele vor fi incarcate in remorca de pe camp, iar la locul de depozitare vor fi basculate. In doar doua – trei minute, toata recolta transportata intr-o asemenea remorca este basculata.

In plus, remorcile de acest tip se pot folosi si pentru a transporta tot felul de materiale de constructii. Pietrisul si nisipul se pot transporta in interiorul unei asemenea remorci tractor basculabile.

Trebuie cumparata o remorca noua?

Cei care au nevoie de o remorca tractor basculabila, probabil se intreaba daca este obligatoriu sa aleaga una noua. Ei bine, exista comercianti care vin in intampinarea agricultorilor atat cu remorci tractor basculabile noi cat si second hand.

Este firesc faptul ca fiecare isi va alege remorca in functie de bugetul de care dispune. Se pot gasi si remorci second hand in stare perfecta atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. Aici ne referim ca nu prezinta urme de uzura, rugina sau alte mici sau mari defecte.

Cel mai important este sa se tina cont de masa maxima autorizata si de capacitatea de incarcare. Acestea sunt caracteristicile cele mai importante ale remorcilor agricole.

About htadmin

Check Also

Socluri

Socluri

Importanta si avantajele unor socluri in constructii Nu multa lume cunoaste acest lucru, dar in …

Close