vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala Cluj – Excelenta pentru designul interior al locuintei

Cea mai buna Piatra Naturala Cluj pentru designul interior al locuintei este renumita atat pentru calitatile sale estetice, cat si pentru cele care confera rezistenta si durabilitate crescuta in timp. Longevitatea pietrei naturale este unul din avantajele cele mai semnificative pentru care majoritatea beneficiarilor aleg sa o foloseasca pentru amenajarea interiorului propriei locuinte. Este si o varianta foarte eleganta. Nu se demodeaza niciodata. Se potriveste oricarui stil de amenajare interioara. Piatra naturala mai dipune si de alte avantaje care sunt si numeroase si incontestabile. Poate fi amenajat cu piatra naturala si un semineu aflat in incinta unui living.

Piatra Naturala Cluj

Amenajarile moderne se pot face folosind Piatra Naturala Cluj. Aceste decoratiuni au o coloristica bogata. Si texturile sunt diferite si variate. Dimensiunile placilor pot fi diferite. In functie de toate aceste caracteristici, pretul va fi diferit.

Piatra Naturala ClujCosturile sunt avantajoase si competitive. De regula, se stabileste pretul pe metru patrat al pietrei naturale. De cele mai multe ori, specialistii recomanda pentru placarea pardoselilor roca argiloasa numita ardezie. Aceast tip de piatra face parte din familia gresiilor naturale. Este opaca. Si culorile sunt variate, nuantele preponderente fiind albastru opac si bej sau kaki. Acest tip de piatra naturala poate fi utilizat, cu succes, si pentru placarea fatadelor cladirilor.

Alege si tu Piatra Naturala pentru un design unic

Travertinul este o Piatra Naturala de origine sedimentara. In componenta acestuia se gasesc cantitati mari de calcit. Nuantele si culorile travertinului sunt, de regula, alb si galben. Aceste nuante pot avea si tonuri maronii. Peretii interiori ai locuintei pot fi placati cu travertin. Acest tip de piatra naturala este, in mod frecvent, utilizat si ca blat pentru piesele de mobilier. Intotdeauna, aspectul estetic rezultat va fi unul spectaculos.

Denota rafinament si bun gust. Se pot realiza multe feluri de amenajari interioare. Piatra naturala infrumuseteaza orice locuinta somptuoasa. Insa, avand intrebuintari multiple, piatra naturala poate conferi si un aspect estetic rustic, daca aceasta este dorinta clientului.

About htadmin

Check Also

Socluri

Socluri

Importanta si avantajele unor socluri in constructii Nu multa lume cunoaste acest lucru, dar in …

Close