vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Servicii / LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

Motto-ul ce ne reprezinta este “More Quality for your life”. De peste 33 ani aducem plus valoare in viata clientilor si partenerilor nostrii, in peste 28 de tari in Europa.

Suntem o companie germana cu sediul in Ahlen unde avem sediul central si propria noastra fabrica. Suntem experiti in tot ce inseamna intarirea sistemului imunitar, a controlului greutatii si a sistemelor de ultima generatie anti-imbatranire. Ne recomanda calitatea produselor “Made in Germany” si motivarea catorva mii de parteneri prin planul nostru de marketing, transpartent si dinamic. De asemenea cand vorbim de calitate, scoatem in evidenta certificatele obtinute anual, al institutului Fresenius, IASC si Dermatest. IASC ne-a recunoscut ca cel mai mare producator de produse pe baza de Aloe Vera din Europa.

LR Health & Beauty are la baza concepte unice in piata Multilevel Marketing

LR Health & BeautyUnul este conceptual auto care are un real succes, peste 6.000 de automobile LR Mercedes au fost oferite pana acum liderilor LR. Suntem singura companie din lume care oferim partenerilor ca extra bonus un automobil LR inca de la nivelul de Junior Manager. In anul 2010 s-au inmanat 265 automobile LR cu care s-a creat si un logo LR din toate acestea, fapt pentru care am intrat in cartea recordurilor. In prezent sunt peste 18.000 de automobile LR pe strazile din intreaga lume. Stiati ca lucrand part-time alaturi de noi, puteti castiga peste 4.000 lei pe luna si puteti conduce propria masina LR?

Deasemenea conceptul cu starurile international precum Bruce Willis, Karolina Kurkova, Guido Maria Kretschmer, Emma Heming-Willis este la fel de special si unicat. Pentru ca aceste staruri ne-au ales pe noi sa isi creeze propria gama de parfumuri facute impreuna cu specialistii nostri dupa propriile preferinte. Ei fac parte din familia LR Health & Beauty si participa la toate evenimentele noastre globale.

Si noi am avut ocazia sa ii intalnim si sa facem poze cu ei la Conventia Globala a Liderilor in 2015 la Berlin, chiar pe Karolina Kurkova am intalnit-o recent la balul anual din Polonia.

Ne bucuram ca in urma cu ceva ani am accepta provocarea de a dezvolta LR in Romania. Suntem foarte mandrii ca am reusit sa dezvoltam echipe de succes pentru ca si in Romania se poate.

Hai si tu in echipa noastra!

About htadmin

Check Also

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre epilare definitiva Brasov Pentru eliminarea firelor nedorite de par …

Close