vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Finante / Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Atunci cand vine vorba de inceperea unei afaceri, trebuie sa luati decizii importante. Forma intreprinderii pe care o veti infiinta se afla printre acestea. Daca va decideti la Infiintare PFA Brasov, atunci veti avea foarte multe de castigat. PFA-ul este foarte des intalnit, datorita simplitatii.

Infiintare PFA BrasovCompaniile de Infiintari Firme Brasov stiu foarte bine cat de complicat este sa va infiintati propria societate. De aceea au ajuns la conmcluzia ca o mana de ajutor va va aduce beneficii. Unele persoane au nevoie doar de asistenta, pentru a sti exact ce are de facut. Iar altii nu au timp sa se ocupe singuri de tot. Caz in care, o firma de infiintari PFA se poate ocupa de intregul proces.

Actele necesare pentru infiintarea unui PFA nu sunt foarte multe. Dosarul initial va trebui sa contina cartea de identitate sau pasaportul titularului firmei, extras CF sau contract de proprietate pentru sediul profesional pe care il veti folosi. La care se mai adauga acordul vecinilor si documentele care atesta faptul ca aveti pregatire sau experienta profesionala in domeniul in care va veti desfasura activitatea. In plus, fara aceasta documnetatie nu veti putea sa va infiintati firma. Deoarece va trebuie un astfel de document pentru fiecare cod CAEN ales.

About htadmin

Check Also

Contabil Brasov

Contabil Brasov

Contabil Brasov Puteti avea in vedere mereu serviciile unui contabil Brasov. Un astfel de contabil …

Close