vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Cazare / Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov cu facilitati moderne

Un Hotel Rasnov dispune de saizeci de camere. Aceste camere sunt foarte spatioase. Dispun de dotari ultramoderne, de ultima generatie. In toate camerele exista televiziune prin cablu. Televizoarele sunt noi cu plasma lata LCD. In camere se asigura si telefonia. Se pot efectua, cu anumite costuri suplimentare, atat apeluri nationale cat si apeluri internationale. Minibarurile din camere sunt aprovizionate zilnic cu sucuri naturale si bauturi carbogazoase. Camerele dispun si de aer conditionat. Au si izolatie fonica.

Astfel, odihna va fi foarte placuta. Pe noptierele de langa pat sunt amplasate si lampi pentru citit. Uscatorul de par, halatul si papuceii de baie se regasesc, deasemenea, in fiecare camera.

Hotel Rasnov

Hotel RasnovCel mai bun Hotel Rasnov dispune de restaurant propriu. In general, meniul este a la carte. Turistii apreciaza faptul ca micul dejun este inclus in pretul camerei. Personalul amabil care isi desfasoara activitatea in incinta bucatariei hotelului poate pune si la pachet micul dejun al turistilor care nu au timp sa il consume. Serviciile de bar sunt foarte apreciate de oaspeti. Hotelurile ofera program non-stop si in ceea ce priveste roomservice-ul.

Si receptia este deschisa in permanenta. Personalul care lucreaza la receptie este un personal multilingv. La receptie este disponibil inclusiv si serviciul de trezire al clientilor la o anumita ora aleasa de acestia.

Aici gasiti si o Sala De Conferinte Rasnov ideala pentru prezentari si team building.

Hotel Rasnov pentru business

In incinta locatiilor de cazare exista birouri pentru interviuri si sali speciale de sedinte si sali de conferinte. In functie de numarul de participanti la intrunirea de afaceri se va alege cel mai potrivit Hotel Rasnov. Salile de conferinte sunt dotate cu echipamente de ultima ora. In fiecare sala va exista un videoproiector, care dispune inclusiv si de ecran de protectie. Se vor pune la dispozitia participantilor si consumabilele gen birotica si papetarie. Mesele din interiorul salii de conferinta permit diferite tipuri de aranjamente. Daca este necesar, se vor asigura si servicii de catering. Va exista, bineinteles si cafeaua de bun venit.

About htadmin

Check Also

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Ce optiuni de cazare Rasnov au turistii la dispozitie? Multe persoane cauta cazare Rasnov inainte …

Close