miercuri , aprilie 17 2024
Breaking News
Home / Hoteluri / Hotel Brasov

Hotel Brasov

Hotel Brasov

Sunteti pregati sa va incepeti vacanta intr-un mod deosebit si extraordinar? Dorim sa va prezentam un hotel Brasov care se va ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Hotelul este unul dintre cele mai selectate hoteluri din Brasov. Asta datorita pozitionarii si conditiilor excelente pe care le gasiti aici.

Avantajele acestul Hotel Brasov

Hotel BrasovComplexul se regaseste chiar in inima orasului Brasov, vis-a-vis de primarie. Acest hotel Brasov este potrivit pentru orice fel de vizita. Indifierent ca sunteti in oras in vacanta sau pentru afaceri, acesta este locul ideal pentru clientii care imbina relaxarea cu munca. Va asiguram confortul de la poalele Tampei, iar in acelasi timp, doar servicii de necontestat.

Ce gasiti in imprejurimi?

Pe langa parcul central si primaria care se afla in fata hotelului, in imediata vecinatate se afla centrul vechi al Brasovului. La mai putin de 10 minute de mers pe jos puteti ajunge in centrul vechi al Brasovului. Aici se regaseste Biserica Neagra, care este unul dintre cele mai renumite vestigii istorice din Brasov. Dar pe langa aceasta, se mai regaseste si orasul vechi, dar si turnurile medievale de aparare ale Brasovului. Toate acestea pot fi vizitate si ofera o panorama superba asupra orasului.

About htadmin

Check Also

Hoteluri Brasov

Hoteluri Brasov

Hoteluri Brasov Gasirea unei cazari de calitate in Brasov nu este deloc grea. Daca esti …

Close