duminică , mai 19 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Este eficienta instalarea ferestrelor cu geamuri termopan Brasov?

Persoanele care inca au la casa ferestre cu tamplarie din sticla, se intreaba daca este eficienta instalarea ferestrelor cu geamuri termopan Brasov. Exista persoane care din diverse motive pur si simplu nu au dorit pana in clipa de fata sa faca trecerea de la ferestrele traditionale, la cele termopane.

Geamurile termopane au devenit de mai mult timp. o alegere populara atat pentru proprietarii de case, cat si pentru oamenii de afaceri datorita numeroaselor lor beneficii. Exista numeroase beneficii atat in ceea ce priveste confortul pe care il ofera, cat si referitor eficienta energetica.

Cu tehnologia lor avansata si capacitatea de a oferi izolatie termica si fonica superioara, ferestrele cu geamuri termopane reprezinta la momentul actual, o investitie deosebit de valoroasa pentru orice locuinta sau pentru orice cladire comerciala.

Ce sunt ferestrele cu Geamuri Termopan Brasov

Ferestrele cu geamuri termopane au in general tamplaria din pvc, un material plastic deosebit de durabil si de rezistent. Exista insa si alternative, precum cele cu tamplaria din aluminiu, desi in general se foloseste pvc-ul pentru acest tip de ferestre.

Aceste ferestre au si geamurile, care de obicei sunt cu strat dublu de sticla, separate printr-un buzunar subtire de aer. Acest buzunar de aer este de obicei umplut cu un gaz incolor, netoxic, cum ar fi argonul sau criptonul, pentru o izolare suplimentara.

O fereastra cu geam termopan este pur si simplu o fereastra care are doua panouri de sticla intr-un cadru in loc de doar unul.

Trebuie mentionat insa faptul ca exista si ferestre cu geamuri termopane cu trei straturi de sticla, si intre acestea se foloseste acelasi tip de gaz incolor, netoxic, cum ar fi argonul sau criptonul, pentru o izolare suplimentara.

Avantajele ferestrelor cu geamuri termopan

In general, ferestrele cu geamuri termopan Brasov ofera o serie de avantaje pur si simplu uimitoare. In continuarea articolului vom enumera pe scurt cateva dintre avantajele de top ale acestora. Veti intelege la final, de ce este eficienta instalarea acestora in locul celot traditionale cu tamplarie din lemn si cu un singur geam.

1. Eficienta energetica

Cand vine vorba de avantajele instalarii ferestrelor cu geamuri termopane, cel mai important dintre toate este eficienta energetica pe care o poate oferi acest tip de fereastra, mai ales in climatul nostru.

Geamuri Termopan BrasovPractic, datorita faptului ca nu permit ca aerul de afara sa patrunda in interior (si invers), iarna aceste ferestre pastreaza caldura in casa, in timp ce vara tin caldura la distanta, in timp ce interiorul este racorit.

Asadar, este eficienta instalarea acestor ferestre intrucat imbunatatesc considerabil eficienta energetica, confortul casei si scad suma pe care o cheltuiti lunar pentru incalzirea si racirea locuintei. Castigul si pierderea de caldura prin ferestre sunt responsabile pentru 25% pana la 30% din consumul de incalzire si racire a unei case.

2. Reducerea zgomotului

Geamul suplimentar de sticla pe care il au ferestrele cu geamuri termopan Brasov ajuta la reducerea nivelului de zgomot exterior, care se aude in casa. Daca locuiti pe o strada aglomerata sau aproape de vecini, acesta poate fi un factor deosebit de important in ceea ce priveste alegerea ferestrelor.

Numeroase studii au legat poluarea fonica cu cresterea anxietatii, depresiei, hipertensiunii arteriale, bolilor de inima si accidentului vascular cerebral. Chiar si cresterile mici ale sunetului ambiental nedorit au efecte semnificative.

Cu ferestre prevazute cu astfel de geamuri, nu veti mai avea de suferit din cauza zgomotului care se aude in casa.

3. Valoare crescuta a locuintei

Nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca unul dintre avantajele instalarii ferestrelor cu geamuri termopan Brasov este ca acestea adauga valoare casei dvs. Daca din diverse motive veti dori sa vindeti locuinta pentru a va muta altundeva, valoarea ei de piata va fi mai mare si datorita ferestrelor.

Deci, exista mai multe motive datorita carora consideram ca este recomandat sa va indreptati atentia spre ferestrele cu geamuri termopane.

About htadmin

Check Also

Termopane Brasov Preturi

Termopane Brasov Preturi

Informatii generale despre termopane Brasov preturi Multi proprietari de locuinte cauta informatii despre termopane Brasov …

Close