vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Lifestyle / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Merita sa optez pentru epilare definitiva?

Firele de par aparute pe diverse zone ale corpului sunt deranjante pentru majoritatea persoanelor, iar procedura de epilare definitiva le poate elimina. Chiar daca exista si alte tratamente corporale care pot fi aplicate impotriva acestor fire de par, epilarea cu laser este cea mai eficienta.

De ce merita sa optez pentru epilare definitiva?

Epilare DefinitivaIn ciuda faptului ca exista si alte tratamente corporale care pot fi utile pentru eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului (epilarea cu ceara de exemplu), epilarea cu laser are foarte multe avantaje.

Nu este un tratament corporal dureros, iar acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale sale. Daca pana la momentul actual epilarea cu ceara v-a produs multa durere si v-a determinat sa varsati multe lacrimi iar pielea va era iritata in zona epilata, cu siguranta trebuie sa optati pentru epilarea cu laser.

Mai mult decat faptul ca nu este un tratament corporal dureros, trebuie facuta precizarea ca in comparatie cu toate celelalte metode de eliminare a firelor de par nedorite de pe suprafata corpului, epilarea definitiva cu laser are rezultate cu adevarat impresionante. Rezultatele vor fi vizibile chiar si pana la 15 ani.

Deci, iata inca un motiv datorita caruia trebuie sa alegeti aceasta procedura. Trebuie mentionat insa faptul ca pentru a va bucura de aceste rezultate, trebuie sa parcurgeti cateva sedinte (in jur de 6 – 8 sedinte).

Pielea mea este sensibila, mi se potriveste aceasta procedura?

Puteti avea parte de epilare definitiva si de beneficiile sale indiferent ca aveti sau nu pielea sensibila si indiferent de nuanta tenului. Acest tratament corporal nu va afecteaza in nici un fel pielea, este foarte sigur si nu va provoaca durere sau disconfort.

Si ceea ce probabil va intereseaza la fel de mult, este faptul ca puteti alege sa eliminati firele de par nedorite de pe corp in orice perioada a anului. Indiferent ca este vorba despre sezonul rece sau cald, epilarea definitiva poate fi pusa in aplicare.

Tinand cont de toate cele discutate, putem spune ca exista suficient de multe argumente pentru a alege aceasta procedura atunci cand doriti sa eliminati parul de pe diverse zone ale corpului.

About htadmin

Check Also

Pantofi Piele

Pantofi Piele

Ce pantofi piele barbati sa aleg? Cand vine vorba despre alegerea unei perechi de pantofi …

Close