duminică , mai 19 2024
Breaking News
Home / Servicii / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Tot ce trebuie sa stiti despre epilare definitiva Brasov

Pentru eliminarea firelor nedorite de par de pe suprafata corpului, procedura de epilare definitiva Brasov reprezinta solutia perfecta. Aceste tratamente sunt efectuate in saloane profesionale, de catre persoane special instruite pentru a efectua epilarea definitiva. Veti descoperi o multime de informatii foarte interesante in legatura cu acest subiect, in randurile de mai jos.

Procedura de epilare definitiva Brasov

Epilarea definitiva, este o procedura pe care multe persoane o mai cunosc si sub denumirile de epilare permanenta sau indepartarea permanenta a parului. Aceasta este o procedura cosmetica, iar obiectivul ei consta in istrugerea foliculilor de par pentru a preveni cresterea ulterioara a acestuia, in zona tratata.

Procedura de epilare definitiva poate fi efectuata cu laser sau IPL. Tratamentele de indepartare a parului cu IPL si cu laser sunt proceduri non-invazive care folosesc lungimi de unda specifice de lumina, pentru a indeparta parul nedorit cu blandete si eficienta.

Epilare Definitiva BrasovAceste tratamente pe baza de lumina vizeaza melanina din foliculii de par care se afla sub piele. Lumina ocoleste pielea si incalzeste parul pana la fundul radacinii, distrugandu-l fara a deteriora tesutul sau pielea din jur.

Zonele populare solicitate pentru indepartarea definitiva a parului includ fata si buza superioara, axilele, zona bikinilor, bratele, picioarele, spatele si fesele, pieptul, umerii, gatul, mainile.

Tratamentul liniei parului fruntii poate imbunatati, de asemenea, aspectul si atractivitatea fetei. Daca aveti par nedorit pe o parte a corpului nementionata mai sus, mergeti la salon si interesati-va daca exista o solutie in cazul dumneavoastra.

Salon de epilare

Epilarea PL/Laser este o metoda blanda, sigura, rapida si eficienta de indepartare a parului nedorit, cu rezultate excelente de lunga durata. Majoritatea pacientilor nu raporteaza mai mult disconfort asociat cu epilare definitiva Brasov, decat o senzatie de ciupire rapida.

Fiecare sesiune reduce cresterea, densitatea si grosimea parului in locurile tratate in mod semnificativ si progresiv. Datorita ciclurilor naturale de crestere a parului dvs., patru pana la sase tratamente distantate la sase saptamani sunt in general necesare pentru un tratament complet. Acesta va fi un tratament de succes de indepartare a parului cu laser sau tratament IPL.

Ce avantaje are aceasta procedura?

Procedura de epilare definitiva Brasov se bucura de o foarte mare popularitate, lucru datorat multiplelor avantaje pe care le are de oferit. Unul dintre principalele avantaje ale epilarii definitive il reprezinta fara doar si poate, perioada indelungata in care vor fi vizibile rezultatele.

Trebuie doar sa urmati un tratament de epilare definitiva complet, respectand numarul de sedinte care vi se recomanda (si intervalul dintre sedinte). Daca pe langa tratament mai aveti nevoie de 1 – 2 sedinte de intretinere in fiecare an, rezultatele epilarii definitive vor fi peste asteptarile dumneavoastra.

In urma procedurii de epilare definitiva Brasov, veti obtine o piele mai moale, mai neteda is mai catifelata. De fapt, dupa efectuarea fiecarei sedinte de epilare definitiva, veti observa cum pielea este din ce in ce mai moale si mai neteda.

Reducerea cheltuielilor aferente altor metode reprezinta un alt mare avantaj pe care il poate oferi un astfel de tratament cosmetic. Prin aceasta procedura este eliminata nevoia de cumparare a produselor de epilat, sau programarea regulata a sedintelor de epilare cu ceara sau cu laser.

In afara celor mentionate in randurile de mai sus, procedura de epilare definitiva Brasov este efectuata in siguranta, si este confortabila. Datorita acestor avantaje (si nu numai), in mod evident, procedura de epilare definitiva este ideala pentru a elimina firele de par nedorit de pe suprafata corpului. Cu siguranta merita sa incercati si dumneavoastra procedura respectiva.

About htadmin

Check Also

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Avantajele si dezavantajele joburilor intr-un studio de videochat Brasov In ultimii ani, multe persoane tinere …

Close