vineri , iunie 14 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Case Modulare

Case Modulare

Ce trebuie sa stim despre case modulare?

Din ce in ce mai multe persoane care cauta o locuinta noua se orienteaza spre case modulare. Acestea sunt prezente in aproape fiecare tara din lume. Nu trebuie sa surprinda pe nimeni acest lucru. Casele modulare sunt deosebit de utile si de avantajoase pentru proprietari.

Care sunt motivele datorita carora aceste locuinte sunt la mare cautare dar si alte detalii, aflati in continuare.

Ce sunt aceste case modulare?

De ce sa alegeti Case Modulare? In momentul in care discutam despre casele modulare, precizam ca acestea sunt total diferite de casele traditionale. Acestea sunt case prefabricate si vin pe santier gata de montaj. Au fost fabricate respectand proiectul locuintei, intr-o fabrica.

Case ModulareCasele modulare pot fi cu un singur nivel (parter) sau pot fi construite cu etaj sau mansarda. In functie de buget dar si de preferinte, fiecare isi poate alege casa modulara Aceasta vine insotita de multe avantaje, iar unele va sunt prezentate in continuare.

Avantaje case modulare

Casele modulare au foarte multe avantaje. Unele dintre acestea sunt mai mult decat evidente. Sa discutam putin despre ele, pentru a vedea ce avantaje ofera o asemenea casa.

1. Costuri atractive

Fara doar si poate, cand vine vorba despre cumpararea unei locuinte, fiecare ban sau cent conteaza. Aici insa facem precizarea ca o casa modulara este mult mai ieftina in comparatie cu o casa traditionala. indiferent ca doriti sa o cumparati sau sa o construiti, casa modulara este mai ieftina. Se spune ca o astfel de casa poate costa 50% din pretul unei case traditionale (casa din BCA sau caramida).

Fireste, totul depinde si de alti factori cum ar fi finisajele alese. Cei care doresc o casa modulara dar luxoasa, au posibilitatea de a cumpara gresie/faianta, parchet si alte cele.

De asemenea, tot referitor la costuri mentionam faptul ca acestea au crescut simtitor. Cu toate acestea, pot ajuta si la economisirea banilor pentru ca sunt deosebit de eficiente din punct de vedere termic.

2. Rapiditate

Se spune ca facand o comparatie intre o casa modulara si una traditionala (compartimentare identica), casa modulara este mai rapid de construit. Acest lucru se datoreaza in mod evident faptului ca este construita in fabrica iar la fata locului vine direct asamblata.

3. Durabilitate impresionanta

Cand discutam despre astfel de locuinte, nu putem spune decat ca sunt foarte durabile. De fapt, am putea spune ca impresioneaza cu durabilitatea lor. Se spune ca o asenemea locuinta trebuie sa dureze minim 50 de ani, daca nu mai mult. Si este posibil sa functioneze mai mult, mai ales daca este folosita rar.

Durabilitatea unei asemenea locuinte este influentata de materialul folosit pentru fabricare locuintei. De obicei se foloseste otelul de cea mai buna calitate, pentru fabricarea locuintei.

4. Poate fi o casa de vacanta

Constructia modulara este o alegere populara printre cei care locuiesc in oras dar isi doresc o casa modulara. De asemenea, poate fi potrivita pentru oricine cauta sa aiba o casa de vacanta in salbaticie.

5. O mai mare flexibilitate privind proiectarea

Casele modulare pot oferi o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste designul decat casele traditionale. Majoritatea firmelor de constructii angajeaza ingineri si arhitecti care folosesc software complex pentru a crea un design care sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

In functie de preferintele dvs., puteti opta pentru module speciale de scari, module partial deschise, module cu patru laturi si tot ce se afla intre ele.

Producatorii pot construi case modulare de rang, case multifamiliale, case prefabricate in stil colonial si multe altele.

About htadmin

Check Also

Socluri

Socluri

Importanta si avantajele unor socluri in constructii Nu multa lume cunoaste acest lucru, dar in …

Close