duminică , mai 19 2024
Breaking News
Home / Constructii / Case Din Lemn

Case Din Lemn

3 Motive Sa Alegi Case Din Lemn

Casele din lemn au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Rezultand in aparitia multor firme experte in constructia de Case Din Lemn. Gasirea unei firme serioase nu este grea. Daca aveti deja o idee despre design-ul casei, restul le puteti lamuri cu profesionistii, care va vor fi alaturi pana la terminarea proiectului, ofering consultanta si asistenta.

case din lemn

Motivele pentru a alege o Casa Din Lemn sunt numeroase, dar eu va prezint succint 3 dintre ele.

Timp scurt de efectuare – Cesele din lemn se realizeaza in maxim 2 luni de zile. Tmpul de executie fiind extrem de mic in comparatie cu casele din alte materiale.

Izolare ridica – cesele din lemn sunt extrem de calduroase iarna, si racoroase vara. Acest lucru se datoreaza izolatiei meticuloase. Desi peretii sunt mai subtiri, oferindu-va mai mult spatiu liber, acestia izoleaza extrem de bine impotriva schimbarilor termice de afara. Izolarea se poate face cu diferite materiale izolante. Depinde de ce alegeti la inceperea proiectului.

Rezistenta la cutremure si incendii – Casele din lemn sunt extrem de rezistente la cutremure. Protejandu-va chiar si in cazul unui cutremur puternic de 8 gr/sc. Richter. Datorita tratamentului ignifug, casele nu prezinta riscul izbucnirii unui incendiu.

About htadmin

Check Also

Container Vestiar

Container Vestiar

Pentru cine este util un container vestiar? Un container vestiar isi poate dovedi utilitatea in …

Close